На Луганщині на хабарі погорів чиновник Держприкордонслужби

 СЕГОДНЯ

На Луганщині СБУ викрила на хабарі начальника відділу матеріально-технічного забезпечення одного з прикордонних загонів. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Як з'ясувалося, підполковник вимагав від місцевого підприємця "відкат" в розмірі понад 70 тисяч гривень. Ця сума становила десять відсотків вартості, поставлених відповідно до договору, продуктів харчування в Лисичанський прикордонний загін. Чиновник впливав на перевірку поставленої провізії і допуск підприємців до участі в тендерах. Саме цим чоловік шантажував комерсантів. Прикордонника затримали на одній з вулиць Лисичанська після отримання всієї суми хабара.

"В рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) тривають невідкладні слідчі дії по встановленню всіх обставин та інших осіб, можливо причетних до протиправної діяльності", – розповіли в СБУ і відзначили, що чиновнику загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення