На Луганщині оголосили в розшук бойовика-"міліціонера"

 Depo

На Луганщині судитимуть жителя Первомайська, який в бойовиків був "народним міліціонером ЛНР"

Як передає повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

"Прокуратура Луганської області в порядку спеціального попереднього розслідування направила в суд обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо жителя Первомайська Луганської області за ч. 1 ст. 258-3 (участь в діяльності терористичної організації) і ч. 2 ст. 110 (вчинення умисних дій, за попередньою змовою групою осіб, спрямованих на зміну меж території і державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України) КК України", - йдеться в повідомленні.

"Громадянин України на початку 2015 року вступив в "6-й окремий механізований козачий полк ім. Платова народної міліції ЛНР" і обійняв посаду так званого "заступника командира взводу". В підрозділі він брав активну участь у збройному опорі силам АТО/ООС в районі селищ Новотошківське і Троїцьке (Попаснянський р-н, Луганська обл.)", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що зловмисник переховується від органів слідства і суду, тому в липні 2019 року йому заочно повідомлено про підозру, а також оголошено в розшук і розпочато спеціальне досудове розслідування.

Санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років, а ч. 2 ст. 110 КК України - обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення