На Луганщині під час нічного чергування пострілом у голову покінчив з життям 22-річний військовий-контрактник

У Луганській області було виявлено без ознак життя військовослужбовця військової служби за контрактом. За попередньою інформацією, він застрелився. Розглядаються також інші версії загибелі військовослужбовця - умисне вбивство, доведення до самогубства, порушення правил поводження зі зброєю. Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил.

Тіло військовослужбовця 1999 року народження, уродженця смт Білозерка Херсонської області, знайшли 22 грудня.

"Попередньо встановлено, що солдат перебував на нічному чергуванні на території взводного опорного пункту однієї з військових частин. Він покінчив життя самогубством шляхом пострілу в голову з ввіреної йому штатної зброї за місцем несення військової служби. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого з приводу непоправної втрати", - йдеться у повідомленні.

За фактом загибелі військовослужбовця Луганською спецпрокуратурою у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Розглядаються також інші версії, у тому числі - умисне вбивство, доведення до самогубства та порушення правил поводження зі зброєю.

Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії та вживаються вичерпні заходи щодо всебічного, повного та неупередженого дослідження всіх обставин трагічної події.

Розслідування загибелі військовослужбовця здійснюється слідчими Сєвєродонецького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

"Усіх, хто має інформацію щодо уточнення обставин трагедії, просимо звертатися до Луганської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил за тел. (066) 671 44 14", - йдеться у повідомленні відомства.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення