На Луганщині поліцейські підробили свідоцтво про смерть людини

У Луганській області трьом поліцейським та завідувачці медичного закладу повідомлено про підозру через підробку лікарського свідоцтва про смерть та висновок щодо ненасильницької смерті особи. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Луганської області.

"За процесуального керівництва прокуратури Луганської області слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Краматорську, повідомлено про підозру чотирьом особам у службовому підробленні офіційних документів (ч. 2, ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 України)", - йдеться в повідомленні.

Так, слідством встановлено, що у липні 2019 року начальник сектору превенції Петропавлівського відділення поліції Станично-Луганського відділу поліції ГУНП в Луганській області спільно з дільничним офіцером поліції цього відділення поліції, дільничним офіцером поліції структурного підрозділу ГУНП в Херсонській області, який на час вчинення злочину перебував у службовому відрядженні в Луганській області, а також завідуючою Щастинською лікарською амбулаторією загальної практики сімейної медицини, за попередньою змовою групою осіб, будучи підбурювачами злочину та його виконавцями, склали завідомо неправдиві офіційні документи – лікарське свідоцтво про смерть та висновок щодо ненасильницької смерті особи.

"Підозрювані внесли відомості з приводу з’ясування обставин смерті та відсутності ознак насильницької смерті, що не відповідали дійсності, оскільки виїзд за місцем смерті особи не здійснювався та труп не оглядався", - зазначається в повідомленні.

Також повідомляється, що наразі досудове слідство триває. Підозрюваним обрано запобіжні заходи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення