На Луганщині ще у двох населених пунктах оголошено евакуацію через пожежу

На Луганщині пожежа, яка виникла на околиці села Смолянинове Новоайдарського району розповсюджується у напрямку села Олександрівка та Гаврилівка. У даних населених пунктах оголошено евакуацію та підготовлено автобуси для її проведення. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на ДСНС України у Луганській області.

“Пожежа, яка виникла на околиці с. Смолянинове Новоайдарського району розповсюджується у напрямку с. Олександрівка та с. Гаврилівка, загроза розповсюдження пожежі у напрямку с. Смолянинове відсутня (залишається на чергуванні 12 чол. о/с та 4 од. техніки ДСНС). Сили і засоби ДСНС зосереджуються на захист населених пунктів Гаврилівка, Олександрівка та газорозподільчої станції на околиці с. Олександрівка (додатково направлено з с. Смолянинове 63 чол. та 14 од. техніки, з них від ДСНС 52 чол. о/с та 11 од. техніки). У даних населених пунктах оголошено евакуацію та підготовлено автобуси для її проведення”, — інформують у ДСНС.

За даними рятувальників, станом на 20:00 на території Луганської області продовжується гасіння понад 30 пожеж.

Найбільш складна обстановка склалася вздовж лінії розмежування на території Станично-Луганського, Новоайдарського, Сєвєродонецького районів, де до зони ураження потрапив 31 населений пункт.

Наразі продовжується гасіння 7 основних осередків. Розповсюдження вогню в сторону міста Сєверодонецька немає.

Нагадаємо, у рамках семи кримінальних проваджень, розпочатих за фактами масштабних пожеж у районах Луганської області, встановлюються причини займання лісових масивів та житлового сектору прилеглих населених пунктів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення