На Луганщині у шафі закинутої будівлі виявили схрон боєприпасів

У населеному пункті Муратове Луганської області у шафі закинутої будівлі гвардійці виявили схрон боєприпасів. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на пресслужбу Нацональної гвардії України.

"Днями, самостійний піший патруль у складі військовослужбовців угруповання НГУ в ОТУ "Північ", рухаючись маршрутом патрулювання по вул. Докучаєва у населеному пункті Муратове Луганської області, помітив трьох чоловіків, які копирсаються у шафі закинутої будівлі", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що побачивши військовий наряд, чоловіки кинулись навтьоки, та зникли у невідомому напрямку.

"Увійшовши у будівлю та відкривши шафу гвардійцями було виявлено та надалі вилучено предмети, зовні схожі на набої калібру 7,62 мм у кількості 50 штук, мисливські набої калібру 12 мм у кількості 9 штук та частини і механізми до гвинтівки", - зазначається в повідомленні.

Також на місце події було викликано СОГ Новоайдарського відділу Національної поліції у Луганській області. Предмети були вилучені та направлені на експертизу.

Даний злочин кваліфікується за ознаками злочину передбаченого ч.1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення