На Луганщині у шахті, через нестачу кисню, загинув молодий електрик

На шахті "Новодружевська" ПАО "Лисичанськвугілля", що на Луганщині під час роботи на горизонті у 840 метрів, загинув електрик

Про це повідомляє уповноважений Верховної Ради з прав людини в Луганській і Донецькій областях Павла Лисянського.

"Сьогодні вранці приїхав, на одну з шахт ПАТ "Лисичанськвугілля" в місті Новодружеськ Луганській області. Правозахисники і профспілкові активісти повідомили мені, що сталося і попросили з боку Офісу Уповноваженого ВРУ з прав людини провести моніторинг даного випадку", - йдеться у дописі.

За даними Лисянського, минулої неділі (23.09.2018) на шахті "Новодружеськ" ПАТ "Лисичанськвугілля" трапився смертельний випадок.

"23 вересня на 19 пікеті центрального квершлагу (найменування, горизонту 840 метрів (глибина) загинув електрослюсар підземний, 1991 р.н. У хлопця залишилася дружина і двоє дітей", - йдеться у повідомленні.

Лисянський повідомляє, що після візиту на ділянку ВТБ (вентиляція і техніка безпеки) шахти "Новодружеськ", йому стало відомо, що концентрація кисню в гірничій виробці, де перебував електрослюсар, була близько 6%, що нижче допустимої норми (19%), а це порушення норм охорони праці і техніки безпеки

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення