На Луганщині військовий комісар обіцяв громадянину уникнути призову за $1500

Обіцяв допомогти уникнути призову – на Луганщині затримали військового комісара. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

Військовослужбовець вимагав 1 500 доларів США неправомірної вигоди від громадянина. За цю суму обіцяв допомогти останньому уникнути строкової служби у Збройних Силах України.

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Луганській області з колегами-правоохоронцями викрили зловмисника. 15 травня його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після передачі обумовленої суми коштів.

Наразі слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Краматорську, повідомили затриманому про підозру. Військовому комісару районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Слідчі дії тривають. Вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення