На Луганщині загинув український військовий, ще двоє поранені

 Depo

Внаслідок обстрілів бойовиків "ЛНР" на Луганщині загинув український військовий, а ще двоє отримали поранення

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної адміністрації

"Сьогодні внаслідок обстрілу загинув український боєць, двоє – отримали поранення. Проте, наші воїни не відкрили вогонь у відповідь – це наша демонстрація прагнення миру. Ми утримаємо ситуацію під контролем і не допустимо зриву Мінських домовленостей", – заявив керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Також в адміністрації повідомляють, що протягом минулої доби та після півночі ворог вісім разів порушував "режим тиші".

"Зокрема, по позиціях українських військовослужбовців поблизу міста Щастя та села Кримське Новоайдарського району російсько-терористичні війська тричі застосовували протитанкові гранатомети, снайперську та стрілецьку зброю.

У той же час з 82-мм мінометів вівся обстріл у напрямку села Новозванівка Попаснянського району", - йдеться у повідомленні.

За даними прес-служби, згодом, бойовики з підствольних гранатометів, стрілецької та снайперської зброї чотири рази відкривали вогонь у напрямку сил АТО поблизу смт Станиця Луганська.

"Російські найманці постійно нагнітають обстановку на лінії розмежування, зводячи нанівець зусилля України щодо деескалації конфлікту. Найбільшого напруження ситуація набула наприкінці жовтня, коли кількість обстрілів зросла до 20 за добу. Ворог розпочав прицільні обстріли осель мирних жителів у Попасній, а вчора фактично обстріляли людей у черзі на КПВВ "Станиця Луганська", - додали у відомстві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення