На Луганщині затримали екс-депутатку "ЛНР"

 ГПУ

Співробітники Служби безпеки України затримали на Луганщині екс-депутата так званої "народної ради ЛНР першого скликання". Про це повідомляє сайт ГПУ

Колишня активістка "антимайдану" нещодавно повернулася на контрольовану Україною територію, але встигла оформити та отримати українську пенсію та переселенські виплати.

Правоохоронці встановили, мешканка Луганська увійшла до складу "народної ради ЛНР" одразу після її утворення, де активно займалася "законотворчою діяльністю". За свідченням колишньої "депутатки", насправді "закони" готували фахівці з Росії, копіюючи російські аналоги з незначними корективами. Вже у готовому вигляді тексти передавалися ЛНРівським "депутатам". За її словами, не всі "обранці" навіть розуміли їх зміст, але одностайно голосували за їх прийняття.

Тому жінка розчарувалася в ідеалах "луганської державності" та залишила окуповану терористами територію області. Сьогодні вона вважає свою участь у діяльності сепаратистського "парламенту" помилкою та почала активно співпрацювати зі слідством.

Колишньому "депутату ЛНР" повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення