На Луганщині жінка залишила дитину на вулиці

 СЕГОДНЯ

У Луганській області знайшли маленьку дитину без батьків. Правоохоронці шукають матір трирічної дівчинки, повідомляється на сайті Нацполіції.

Як розповіли у відомстві, в Сєвєродонецьку чоловік завів маленьку дівчинку до аптеки і розповів, що побачив її одну на вулиці і завів в приміщення, щоб дитина зігрілася. Після цього він викликав поліцію.

"Дитячий поліцейський, побачивши малечу відразу впізнав дівчинку, тому що неодноразово стикався з тим, що її мама, яка веде не зовсім порядний спосіб життя, вже залишала дитину наодинці", – йдеться в повідомленні.

Поліцейські кілька годин шукали матір дитини, але встановити її місцезнаходження не вдалося. Потім дівчинку відвезли до Лисичанського центр соціально-психологічної реабілітації дітей, де зараз про неї піклуються працівники центру. Життю і здоров'ю дитини загрози немає.

З огляду на те, що 36-річна мати вже неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) і ст. 181-1 (заняття проституцією), порушили питання про позбавлення її батьківських прав.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення