На Львівщині чадним газом отруїлися 12 дорослих та 5 дітей

У Львові та області рятувальники 7 разів виїжджали на виклики щодо отруєння чадним газом, починаючи з 16:35 23 січня і до 02:50 24 січня. Всі випадки, крім двох, зафіксовані у Львові. Про це повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Перший виклик був 23 січня близько 16:35 год у м. Львові, у квартирі багатоквартирного будинку на вул. Довбуша, 16ц.

"Отруїлися, ймовірно, чадним газом сім’я із 3 осіб, у тому числі 1 дитина 12 років. Потерпілих у стані легкого ступеня отруєння госпіталізовано у медичні заклади міста", - йдеться у повідомленні.

Також 23 січня близько 18:35 був виклик до квартири п’ятиповерхового багатоквартирного будинку на вул. Героїв Майдану, 3. Отруїлася, ймовірно, чадним газом мешканка квартири 1926 року народження. Потерпілу у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у Львівську ОКЛ.

"Аварійною бригадою ПАТ "Львівгаз" припинено подачу газу на газову колонку. Квартира обладнана ПГ-4, газовою колонкою, кахельною пічкою", - повідомили у Департаменті.

23 січня близько 18:25 у квартирі чотирьохповерхового багатоквартирного будинку на Івана Франка, 90, отруїлися, ймовірно, чадним газом 2 осіб, мешканців Полтавської області. Потерпілих у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у Львівську ОКЛ.

Аварійною бригадою ПАТ "Львівгаз" також припинено подачу газу на газовий котел. Квартира обладнана двофункційним газовим котлом.

Троє потерпілих від отруєння чадним газом у області. 23 січня близько 18:37 у м. Миколаїв у квартирі двоповерхового багатоквартирного будинку на вул. Дроговизька, 4 отруїлися, ймовірно, чадним газом 3 осіб. Потерпілих у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у Миколаївську ЦРЛ.

Аварійною бригадою ПАТ "Львівгаз" припинено подачу газу до квартири. Квартира обладнана ПГ-4 та двофункційним газовим котлом.

Ще один виклик був до будинку на вул. П. Війтовича, 14 у Львові. Отруїлися, ймовірно, чадним газом 4 осіб у тому числі 2 дітей віком 8 та 12 років. Двоє дітей у стані середнього ступеня важкості госпіталізовані у МДКЛ м. Львова.

Аварійною бригадою ПАТ "Львівгаз" припинено подачу газу до квартири. Квартира обладнана ПГ-4 та двофункційним газовим котлом.

23 січня близько 23:35 надійшов виклик з міста Самбір, де у квартирі чотирьохповерхового багатоквартирного будинку на вул. Козацькій, 2 отруїлася, ймовірно, чадним газом дитина віком два місяці. Потерпілу госпіталізовано у Самбірську ЦРЛ.

Аварійною бригадою ПАТ "Львівгаз" припинено подачу газу до квартири. Квартира обладнана двофункційним газовим котлом.

24 січня близько 02:50 у Львові на вул. Стадників у приватному трьохповерховому будинку отруїлися, ймовірно, чадним газом 3 осіб, у тому числі 1 дитина віком 5 років. Потерпілих у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у медичні заклади міста.

Аварійною бригадою ПАТ "Львівгаз" припинено подачу газу до газової колонки. Квартиру обладнано ПГ-4, газовою колонкою, газовим котлом КЧМ.

Обставини всіх подій встановлюються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення