На Львівщині чоловік проломив череп дружині металевою гантелею

У Дрогобичі поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві дружини. Скоївши злочин, підозрюваний втік з місця події та переховувався неподалік райцентру у дачному кооперативі, де його розшукали правоохоронці. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

"2 листопада близько дев’ятої години ранку між подружжям – 54-річним чоловіком та його 47-річною дружиною, мешканцями Дрогобича – виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жінці удару по голові металевою гантелею. Від отриманих травм жінка померла на місці події. Тіло загиблої за кілька годин виявив родич, який і повідомив про подію на оперативну лінію 102. Як в подальшому встановили медики, внаслідок удару потерпіла отримала відкритий перелом черепа", - йдеться у повідомленні.

Зловмисник з місця події втік одразу після вчинення вбивства. Проведеними заходами правоохоронці встановили місце перебування втікача - неподалік Дрогобича у дачному кооперативі, та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення