На Львівщині чоловік забив на смерть кочергою співмешканку і втік

На Львівщині чоловік жорстоко побив жінку кочергою. Від отриманих травм вона померла на місці події, а її кат втік. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

"19 березня близько 14.00 до поліції надійшло повідомлення від 21-річного жителя одного з сіл району про те, що він виявив тіло сусідки у її будинку. Як встановили правоохоронці, того ж дня близько 12.30 31-річний співмешканець загиблої під час конфлікту жорстоко побив її. Зокрема, зловмисник наніс 33-річній жінці численні удари кочергою. Від отриманих травм вона померла на місці події, а чоловік втік", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили місцеперебування зловмисника та близько 20.00 затримали його у Львові.

Слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Зловмисник затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення