На Львівщині чоловік забив знайомого до смерті гайковим ключем

На Львівщині чоловік жорстоко вбив знайомого. Він завдав жертві чисельних ударів гайковим ключем по голові та в інші ділянки тіла, спричинивши тяжкі ушкодження, від яких той помер. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Убивство сталось ще 14 серпня близько четвертої години ранку у Дрогобичі. Двоє чоловіків, жителі райцентру віком 39 та 40 років, перебували в гостях у квартирі одного з будинків на вулиці Грушевського. Між ними виник побутовий конфлікт, під час якого старший з чоловіків жорстоко побив молодшого.

"Зловмисник завдав жертві чисельних ударів гайковим ключем по голові та в інші ділянки тіла, спричинивши тяжкі ушкодження, від яких той помер на місці події. Обидва чоловіки перебували у нетверезому стані", - розповіли у поліції.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке проводилось за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, відкритому за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За рішенням суду підозрюваний перебуває під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення