На Львівщині двоє депутатів намагалися заїхати в під'їзд будинку на "Геліку" (відео)

У Львівській області двоє місцевих депутатів від Європейської солідарності Микола Пущак та Андрій Жидачок намагалися сходами заїхати в під'їзд багатоповерхівки на позашляховику Mercedes. Як повідомляє ZAXID.NET, у розпорядженні якого опинилися відео з камер відеоспостереження, інцидент стався в ніч на п'ятницю, 20 листопада, в Пустомитах.

Mercedes Gelandewagen заїхав у двір, а через пару секунд почав виїжджати на сходинки перед входом в житловий будинок.

Повідомляється, що на передньому пасажирському сидінні був депутат Андрій Жидачек. З другої спроби автомобіль забрався на майданчик, а через пару хвилин заднім ходом скотився назад.

З машини вийшли ще двоє чоловіків, один з яких зняв номери з машини. Деякий час вони розмовляли біля Gelandewagen, потім депутат зайшов у під'їзд, а його супутники поїхали. За даними видання, Жидачок знімає квартиру саме в цьому будинку.

На інцидент відреагували в Міністерстві внутрішніх справ. Заступник глави відомства Антон Геращенко повідомив у Facebook, що поліція притягнула до відповідальності і оштрафувала двох депутатів.

"На мій погляд, тут потрібна допомога психіатра. До речі, вони не діти. Одному 34 роки, іншому - 36", - прокоментував він.

Як повідомляють ЗМІ, разом з Жидачком в автомобілі знаходився депутат Микола Пущак, а автомобіль Mercedes Gelandewagen зареєстрований на дружину Пущака. Сам Жидачек провину визнав, вибачився перед мешканцями і пообіцяв полагодити сходинки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення