​На Львівщині кілька разів судимий чоловік розстріляв знайомого

У Львівській області поліцейські затримали зловмисника, який спричинив поранення знайомому з травматичної зброї. За скоєне неодноразово судимому 47-річному мешканцю міста Миколаїв загрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомили у поліції області.

Повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до них доставлено 40-річного місцевого мешканця з пораненням ноги гумовими кулями, надійшло у Миколаївське відділення поліції 14 грудня близько 6.00.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники кримінальної поліції спільно зі слідчими територіального підрозділу поліції встановили, що до скоєння злочину причетний неодноразово судимий 47-річний місцевий мешканець, який близько п’ятої години ранку здійснив кілька пострілів з травматичної зброї у свого знайомого.

За фактом слідчі Миколаївського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення