На Львівщині молодик вдарив ножем у живіт сусдіку-пенсіонерку (фото)

Поліцейські викрили зловмисника, підозрюваного у ножовому пораненні сусідки. Про це повідомляє поліція Львівської області.

9 березня у відділення поліції №1 Стрийського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району була поранена місцева мешканка. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що близько шостої години ранку на вулиці між потерпілою, 61-річною місцевою мешканкою, та її 31-річним сусідом виник побутовий конфлікт, під час якого чоловік вдарив пенсіонерку ножем в область живота. З тяжкими тілесними ушкодженнями жінка була госпіталізована. З місці події поліцейські вилучили кухонний ніж, який скерували на експертне дослідження.

Слідчі відділення поліції №1 Стрийського районного управління поліції, за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення