На Львівщині нетверезий водій влаштував масштабну ДТП з локомотивом (фото)

На Львівщині поблизу села Липник трапилася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Renault Trafic, двох Mercedes-Benz Sprinter та локомотива. Винуватцем аварії став нетверезий водій першого транспортного засобу.

Про інцидент повідомила пресслужба Патрульної поліції Львівської області у Facebook. За даними правоохоронців, зіткнення трапилося близько 22:00 17 травня на автодорозі Тернопіль — Львів — Рава-Руська.

"49-річний водій автомобіля Renault Trafic не обрав безпечної швидкості, не дотримався дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz Sprinter під керуванням 23-річного водія, який інерційним рухом здійснив зіткнення з ще одним автомобілем Mercedes-Benz під керуванням 44-річного водія. Сила удару була настільки велика, що бус продовжив рух на колію, де в нього врізався локомотив. Керманича цього автомобіля забрали до лікарні та згодом він відмовився від госпіталізації", – розповіли правоохоронці.

Вони також уточнили, що патрульних на місце НП викликав очевидець події. Коли наряд прибув, то виявив у винуватця ДТП ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловіку запропонували пройти перевірку, однак він сказав, що нібито не керував Renault Trafic, а тому йде геть.

На законні вимоги поліцейських водій не реагував та продовжував йти в невідомому напрямку. Однак правоохоронцям таки вдалося його затримати. Зрештою на мешканця Київської області склали протокол про злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського.

"Свідки події надали пояснення, що саме ця особа керувала автомобілем Renault Trafic. На місце події прибув адвокат. У його присутності чоловік пройшов перевірку на алкотестері Drager. Результат – 1,6 проміле. Порушник не погодився з результатом і відмовився проходити перевірку в медичному закладі. На нього ще винесли постанову про керування транспортним засобом без необхідних документів та склали протокол про керування транспортним засобом у стані сп'яніння", – підсумували в поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення