На Львівщині озвірілий чоловік гамселив дружину до розриву кишківника, доки та не померла

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у нанесенні смертельних травм своїй дружині. Перебуваючи у нетверезому стані, чоловік жорстоко побив жінку, спричинивши тілесні ушкодження, від яких вона наступного дня померла у лікарні. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Між 35-річним чоловіком та його 32-річною дружиною, мешканцями міста Сокаль, виник побутовий конфлікт, під час якого чоловік завдав жінці численних ударів руками та ногами по голові та в інші ділянки тіла, спричинивши тяжкі ушкодження.

"На час скоєння злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і, не зважаючи на те, що травмована дружина перебувала у важкому стані, медиків до неї не викликав. Це зробила її сестра зранку, коли зайшла відвідати родичку. Лікарі швидкої допомоги доставили пацієнтку у лікарню, проте, не зважаючи на усі зусилля, вона померла від отриманих травм. У жінки було діагностовано, зокрема, політравму, травму грудної клітини, травму живота, множинні садна та розрив кишківника", - розповіли у поліції.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення