На Львівщині перекинулось авто: двоє людей загинули на місці, ще троє у лікарні

На Львівщині в с. Ходорківці сталася моторошна аварія, у результаті якої загинули дві особи та ще три особи травмувалися. Про це повідомили у обласному управлінні ДСНС.

"27 червня о 09:31 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с. Ходорківці Львівського району водійка автомобіля Ford Fusion 1979 року народження не впоралася з керуванням та перекинулася. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів - чоловік 1950 року народження та жінка 1953 року народження - загинули на місці події", - йдеться у повідомленні.

Також три особи було травмовано, з них дві пасажирки 1955 та 1960 років народження, яких з травмами різного ступеня важкості госпіталізували у міську клінічну лікарню м. Львова №8, та дівчинка 2009 року народження, яку було госпіталізовано у Львівську міську дитячу клінічну лікарню.

Одна із постраждалих пасажирок була затиснута деформованими деталями кузова. Рятувальники за допомогою аварійно-рятувального обладнання деблокували потерпілу з автомобіля та передали працівникам швидкої допомоги.

До ліквідації наслідків ДТП залучили 4 чоловіки особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Причини та обставини ДТП встановлюють правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення