На Львівщині перекинувся автобус, до лікарень госпіталізували одразу 14 пасажирів (фото)

На Львівщині на автодорозі "Київ-Чоп" поблизу села Загірці Золочівського району перекинувся автобус. Аварія сталась сьогодні близько 01.40, постраждали 14 осіб. Про це повідомили у поліції Львівської області.

"Водій автобуса Van Hool сполученням "Харків-Слупськ", 34-річний мешканець Рівненської області, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся на бік. Унаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів 14 пасажирів автобуса: 11 чоловіків віком від 24 до 56 років із Львівської, Харківської, Сумської Полтавської, Чернігівської та Київської областей і три жінки – 23-річна львів’янка, 50-річна полтавчанка та 47-річна жителька Харківської області", - йдеться у повідомленні.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення