На Львівщині п'яний водій протаранив поліцейський автомобіль: є травмовані

У Львівській області поліцейські затримали водія BMW, який травмував двох правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі на офіційній сторінці у Facebook.

Відкрито кримінальне провадження. За скоєне 22-річному жителю Старосамбірського району Львівської області загрожує покарання - до п'яти років позбавлення волі.

Як повідомили в прес-службі, правоохоронці 20 квітня близько 4.30 ранку зупинили автомобіль BMW іноземної реєстрації, водій якого порушив вимоги ПДР.

"Під час перевірки документів правоохоронці запідозрили, що 22-річний водій автомобіля знаходиться в стані алкогольного сп'яніння і запропонували йому пройти огляд на наявність алкоголю в крові. Водій відмовився від тестування, включив задню передачу, і, протаранивши патрульний автомобіль "Шкода", зник з місця події. При цьому він травмував двох поліцейських", - йдеться в повідомленні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває. Травмованим правоохоронцям медики надали допомогу і відпустили додому.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення