Вимагав у жінки: на Львівщині поліцейський отримав $1 тисячу хабаря (фото)

На Львівщині затримали поліцейського з хабарем. Про це повідомляє місцева прокуратура.

За даними слідства, поліцейський вимагав у жительки Львова 1000 доларів США. Натомість обіцяв вплинути, аби її чоловіку змінили запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на нічний домашній арешт аж до вирішення питання про передачу компетентним органам Словацької Республіки.

Поліцейського затримано в порядку ст.208 КПК України, безпосередньо під час отримання коштів.

За результатами проведених обшуків за місцем роботи та проживання затриманого вилучено мобільні телефони, флеш-носії інформації та банківські картки. Також вилучено автомобіль «Мерседес», яким користувався фігурант, та в якому знаходився предмет неправомірної вигоди - 1000 доларів США.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, після їх завершення буде вирішуватися питання щодо повідомлення правоохоронцю про підозру, обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення його від посади.

Заходи з викриття проводилися прокуратурою спільно зі слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, за матеріалами Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення