На Львівщині польський військовий застрелив українського бійця

 FaceNEWS

Біля кафе в селі Старичі Львівської області знайшли тіло українського військовослужбовця з вогнепальними пораненнями. Про те, що сталося повідомили в Яворівське відділення поліції в середу, 25 вересня, близько 04.40. Його застрелив польський військовий пострілом в потилицю.

Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

"На місці події працює слідчо-оперативна група і слідчі теруправління Державного бюро розслідувань. Правоохоронці встановили особу загиблого - 37-річного військовослужбовця 184 навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного збройних сил України. Попередньо встановлено, що загиблий був смертельно поранений пострілом в потилицю ", - повідомили в поліції.

В результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів в загибелі чоловіка підозрюється польський військовослужбовець.

За фактом умисного вбивства правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від дев'яти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне тюремне ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення