На Львівщині правоохоронці затримали групу наркозбувачів, серед яких була жінка (фото, відео)

Близько кілограма «метамфетаміну», таблетки «екстазі» та «канабіс» – на Львівщині правоохоронці затримали групу наркозбувачів. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що до складу групи входило четверо мешканців міста Новояворівськ віком 17, 18 років та двоє 26-річних, з яких одна – жінка. Під час досудового розслідування було встановлено, що вони збували тяжкі наркотичні засоби та психотропні речовини наркозалежним особам на території Яворівського району. Розповсюджували шляхом «закладок» з використанням Інтернету.

Правоохоронці задокументували епізоди протиправної діяльності учасників групи та, 17 березня, під час санкціонованих обшуків виявили та вилучили у зловмисників загалом близько одного кілограма речовини, схожої на наркотичний засіб «метамфетамін», близько півкілограма речовини, схожої на «канабіс», таблетки «екстазі», а також 100 заготовлених «закладок», велику кількість зіп-пакетів, електронні ваги та інше приладдя для фасування наркотиків, чорнові записи та кошти, виручені від злочинної діяльності. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. Окрім того, правоохоронці виявили у мережі 50 повідомлень про вже здійснені «закладки» та вилучили з них наркотичні речовини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення