На Львівщині суддя пробачив порушницю з "касти привілейованих"

 Facebook

Суддя Володимир Мусієвський - голова Пустомитівського райсуду Львівської області задовольнив позов "дівчини в червоних штанях" і скасував постанову патрульної поліції міста Львова. Хто призабув, то нагадаю: 4 квітня порушниця перекрила своїм авто трамвайну колію. Інцидент попав на відео. Патрульні по відео знайшли порушницю і через місяць її таки наздогнала справедливість разом із штрафом у розмірі 510 грн. Але "свідки касти привілейованих" так просто не здаються. Дєвочка оскаржила постнову в суді. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала журналіст Вікторія Балицька.

"Не за гроші боротьба, бо на адвоката більше потратили. То справа принципу - бо ж хтось посмів накласти прєдєл на безпрєдєл.

Так от оцей суддя коли були присутні журналісти, то страшно вникав і розбирався. Викликав порушницю і свідків. Порушниця так і не зявилася, а от свідок дуже точно і аргументовано усе розповіла в суді, на минулому засіданні. Сьогодні журналістів не було (довелося черги на кордоні знімати) і от суддя (пользуясь случаєм) подарував суспільству ще одну дулю з маком",- написала журналіст.

За словами журналістки, чисто по-людськи "його честь" зрозуміти можна. Його самого не так давно, десь на початку року, патрульні оформили по 130-й. Хто не в курсі - то є керування в нетверезому. Але колега з Личаківського суду закрила справу і постанову на суддю Мусієвсього визнала не законною.

"Так що суддя Мусієвський вибрав бути "по ту сторону добра і зла". В них є "щит" із закону, грошей і звязків. Але в нас є "світло" - із вільного, як вітер, слова. Вони бояться світла. Фото так собі, але розгледіти 'правосуддя' можна",- розповіла Вікторія Балицька.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення