На Львівщині суддю затримали за підозрою у хабарництві

 Depo

Правоохоронці затримали суддю Турківського райсуду Львівської області за підозрою в отриманні € 1 тис. хабара

Правоохоронці затримали суддю Турківського районного суду Львівської області Луку Кріля за підозрою в отриманні 1 тис. євро хабара. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

"09.12.2018 року прокурорами САП при оперативному супроводі співробітників Управління СБ України в Львівській області на одержанні неправомірної вигоди в сумі 1 000 євро викрито суддю Турківського районного суду Львівської області", - сказано в ньому.

Зазначені кошти суддя вимагав від громадянина, якого поліція в листопаді цього року зупинила за кермом автомобіля в стані алкогольного сп'яніння.

Частина неправомірної вигоди в сумі 400 євро виявлена і вилучена відразу після передачі під час особистого огляду судді, а решту суми в розмірі 600 євро знайдено за його місцем проживання.

Наразі прокурори САП забезпечують процесуальне керівництво при проведенні першочергових слідчих дій, а також вирішується питання про повідомлення про підозру судді, обрання запобіжного заходу і усунення від правосуддя на час слідства.

На сайті суду зазначається, що в установі працює тільки 1 суддя, який відповідно є і головою суду - Лука Кріль.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення