На Львівщині судитимуть чоловіка, який намагався підкупити чиновника Львівської облради

 УНН

У Львівській області чоловіка судитимуть за спробу дати 50 тисяч гривень неправомірної вигоди чиновнику Львівської обласної ради. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

Так, правоохоронці завершили досудове розслідування щодо особи, яку було затримано у вересні 2016 року за пропозицію і обіцянку надати неправомірну вигоду в сумі 50 тисяч гривень високопоставленому чиновнику Львівської обласної ради.

Чоловік обіцяв надати посадовій особі зазначену суму за винесення на розгляд сесії Львівської обласної ради рішення про прийняття радою ряду звернень до Президента України, Прем'єр-міністра України, Голові Верховної Ради України про необхідність надання Львівській області спеціального економічного статусу, передачі повноважень встановлення тарифів на комунальні послуги місцевим органам самоврядування.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 3 ст. 369 КК, тобто пропозиція, обіцянка посадовій особі, яка займає відповідальне становище, надання неправомірної вигоди за вчинення в інтересах того, хто пропонує.льв

Зараз обвинувальний акт спрямований до Галицького районного суду м.Львова для розгляду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення