На Львівщині судитимуть чоловіка за зґвалтування і вбивство жінки

7 серпня 2021 року у Золочівському районі 35-річний житель Бродів зґвалтував та вбив 42-річну жінку. Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Інцидент стався 7 серпня у Бродах. Повідомляється, що чоловік та жінка були знайомі. Вони домовилися про зустріч, під час якої вживали спиртне, після цього у них виник конфлікт на сексуальному підґрунті. 42-річна жінка зупиняла товариша, однак він вдав, що не розуміє. Застосовуючи силу, він зґвалтував свою подругу: аби вона не кричала, чоловік закривав її обличчя рукою.

Коли підозрюваний зрозумів, що жінка продовжує пручатися, він задушив її. Пересвідчившись, що подруга вже не дихає, чоловік вдягнув її та кинув у пожежну водойму.

Про зникнення 42-річної жінки стало відомо лише через два дні після вбивства. До поліції звернулася її матір. Тіло зґвалтованої жертви правоохоронці знайшли того ж дня.

Станом на 30 грудня слідчі завершили досудове розслідування, а обвинувальний акт направили до суду. Кримінальне провадження було відкрито за п.10 ч.2 ст.115, а також ч.5 ст.152 КК України – йдеться про зґвалтування та вбивство.

Максимальне покарання, передбачене вказаними статтями – ув’язнення терміном до 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення