На Львівщині судитимуть дитину за вбивство власного батька

 УНН

Досудове розслідування за фактом вбивства 13-річною дитиною власного батька у Львівській області завершено. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури

"За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування за фактом скоєння вбивства 35-річного місцевого мешканця, яке трапилось 7 липня цього року у будинку, де потерпілий проживав разом із дружиною та дітьми", – йдеться в повідомленні.

Як було встановлено, під час раптового конфлікту 13-річна дитина завдала власному батьку удар ножем в шию. У результаті той помер.

За результатами здійснення досудового розслідування у цьому кримінальному провадженні за фактом вчинення малолітньою суспільно небезпечного діяння, яке підпадає під ознаки діяння, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), слідчий за погодженням із процесуальним керівником 21 вересня скерував до суду клопотання про застосування щодо дитини примусових заходів виховного характеру, а саме направлення до спеціальної навчально-виховної установи для дітей і підлітків до її виправлення на термін 1 рік.

"Вік, з якого може наставати кримінальна відповідальність, – 14 років", – додали у прокуратурі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення