На Львівщині у лісі знайшли труп зниклого чоловіка

На Львівщині чоловік під час конфлікту завдав смертельного ножового поранення жертві, після чого відвіз тіло у лісопосадку і повернувся додому. Труп знайшли на відстані близько п’яти кілометрів від місця вбивства - в лісовому масиві у селі Станиля Дрогобицького району. Про знайдене бездиханне тіло чоловіка правоохоронцям сповістили медики, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

"Поліцейські встановили особу загиблого – 31-річного жителя Харкова. На тілі загиблого правоохоронці виявили сліди насильницької смерті, а саме – ножове поранення в ділянці грудей. Як в подальшому встановили медики, саме воно стали причиною смерті чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Проведеними заходами та за допомогою відео з камер спостереження "Безпечна Львівщина" оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими упродовж доби встановили, що до скоєння злочину причетний 50-річний житель Трускавця. Також встановлено, що вночі 26 червня, під час розпивання спиртного, між чоловіками виник конфлікт під час якого зловмисник завдав жертві удару ножем у груди.

Переконавшись, що чоловік мертвий, підозрюваний завантажив його тіло у свій автомобіль та вивіз у лісопосадку, розташовану в селі Станиля, після чого поїхав додому.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За рішенням суду він перебуває під вартою. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення