На Львівщині виявили розкрадання нафти з "Дружби" у промислових масштабах

На Львівщині правоохоронці викрили крадіжку нафти в особливо великих розмірах з нафтопроводу “Дружба” НАК “Нафтогаз України”. Про це повідомляють «Надзвичайні новини» з посиланням на пресслужбу Офісу Генерального прокурора.

“У Львівській області викрито пошкодження об’єкту магістрального нафтопроводу та крадіжку нафти в особливо великих розмірах (ч.2 ст.292, ч.5. ст.185 КК України)”, — сказано у повідомленні.

Зазначається, що під час проведення невідкладних обшуків у Стрийському районі на Львівщині виявлено діяльність нелегального стаціонарного нафтовідвантажувального комплексу.

“Мінізавод розташований за кілька кілометрів від несанкціонованої врізки у нафтопровід "Дружба“ НАК "Нафтогаз України“ і здійснював викачування і викрадення нафти у промислових масштабах. Правоохоронці також задокументували процес транспортування викрадених нафтопродуктів спецавтомобілями до місць реалізації”, — йдеться у повідомленні.

Додається, що вилучено транспортні засоби, техніку, обладнання та інші знаряддя вчинення злочину, а також близько 150 тонн нафтопродуктів. Встановлюється сума збитків, заподіяних внаслідок врізки у нафтопровід.

Наразі слідчі дії тривають, готуються повідомлення про підозру особам, що обслуговували нелегальний комплекс та встановлюються інші причетні до вчинення злочину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення