​На Львівщині затримали військових, які вимагали з солдат гроші​

 УНН

На Львівщині правоохоронці затримали військових, які вимагали з солдат неправомірну вигоду . Про це повідомили у прес-службі Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Встановлено, що командир батальйону та начальник взводу військової частини систематично вимагали з підлеглих неправомірну вигоду. Так, командир батальйону з підготовки водіїв та начальник взводу військової частини вимагали від солдата-контрактника 7 тисяч гривень. За це пообіцяли не звільняти його за порушення, виявлені ними під час несення служби.Правоохоронці затримали підполковника і старшого лейтенанта, безпосередньо, під час одержання ними хабара. Правоохоронці вилучили 7 тисяч гривень, одержаних у якості хабара від солдата.

За фактом справи відкрито кримінальне провадження за ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ.

Посадовцям загрожує позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення