На Львівщині жахливою смертю закінчилась поїздка 19-річної дівчини на капоті авто (фото)

Загинула 19-річна дівчина, яка вирішила покататися на капоті автомобіля, яким керував нетверезий водій. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Зазначається, що 13 жовтня в одному з сіл Львівського району на дорозі виявлено тіло дівчини без ознак життя з травмою голови. У поліції зазначають, що травми, виявлені на тілі дівчини, були нехарактерними для автонаїзду. Але пізніше встановили, що загибель була таки внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Слідство встановило, що вночі 22-річний мешканець села, перебуваючи у стані алкогольного спяніння, керував автомобілем ВАЗ-2102, а загибла дівчина під час руху перебувала на капоті транспортного засобу.

"Вона не втрималась та впала на проїзну частину, отримавши травму голови, від якої померла на місці події", - сказано в повідомленні.

Автомобіль правоохоронці розшукали та вилучили на арешмайданчик. Водій транспортного засобу затриманий, а суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі поліції, за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення