На Львівщині жінка натрапила на закопаний труп, коли обробляла грядки (фото)

На Львівщині чоловік убив і закопав на городі тіло односельчанина. Після своєного вбивства 25-річний зловмисник втік в Одесу. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Закопане тіло людини 10 травня виявила 47-річна мешканка одного з сіл Львівського району. Жінка саме обробляла грядки на своїй присадибній ділянці. Після моторошної знахідки вона одразу звернулась до поліції.

"Як встановили правоохоронці, на городі було закопане тіло 52-річного мешканця цього ж села, який помер насильницькою смертю від травм голови, а до його вбивства причетний 25-річний син жінки, яка виявила тіло. 20 квітня між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший завдав старшому кількох ударів по голові, спричинивши смертельні травми. Тоді зловмисник загорнув тіло вбитого односельчанина у поліетиленову плівку, закопав на городі, після чого втік", - повідомили у поліції.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Проведеними заходами поліцейські Львівщини встановили місце перебування втікача – в Одесі та передали орієнтування місцевим правоохоронцям, які й виявили його.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення