На Львівщині жорстоко познущалися над дівчиною-сиротою (фото 18+)

У місті Перемишляни, що на Львівщині, жорстоко познущалися над дівчиною-сиротою.

Знущання зняв на відео очевидець події, і пізніше ролик був опублікований у Facebook, де викликав хвилю обурення та гніву, а також безліч питань до місцевої поліції. Згодом відео знущань видалили.

Як з'ясувалося, дівчині на ім'я Віра – 18 років, вона випускниця Перемишлянського професійного ліцею, родом – з Рогатинського району, що на Івано-Франківщині.

За інформацією журналістів Варта1, після закінчення ліцею дівчина вирішила залишитися в місті і разом з працівницею бару "Автостиль" знімала житло. Саме в цьому барі одна зі співробітниць вилила дівчині на голову майонез, а потім витерла його ганчіркою, якою мила підлогу.

Також працівниця бару жорстоко побила дівчину по руках, переламавши їй пальці. Інцидент стався 20 лютого, але відомо про нього стало лише після резонансу в соціальних мережах.

За даними місцевих жителів, поліція в Перемишлянах відмовилася прийняти заяву від потерпілої і запропонували їй звернутися до правоохоронців за місцем реєстрації – в Івано-Франківську область.

Зробили так нібито тому, що родич власниці бару – діючий працівник поліції з Управління стратегічних розслідувань у Львівській області.

Водночас, поліцейські запевнили, що без заяви потерпілої реагувати не можуть. Начальник місцевого відділу поліції Олександр Прокопчук розповів, що дівчина – повнолітня, 2001 року народження, а її родичі зверталися до поліції Галича із заявою про розшук дівчини.

Коли її місцезнаходження було встановлено, правоохоронці запросили її до відділу. Це сталося 20 лютого, і тоді в поліції помітили сліди побиття дівчини, але кримінальне провадження не розпочали – потерпіла відмовилася писати заяву і вирушила в Галич.

"Наразі маємо таку ситуацію, що у нас була людина, але заяву писати відмовилася. Але це не позбавляє її можливості в будь-який момент з такою заявою звернутися. Наскільки нам відомо, в Галичі вона зверталася до лікаря, а лікар – до поліції. Там у неї взяли заяву за фактом тілесних ушкоджень. Наші співробітники зв'язуються з нею, якщо вона буде подавати заяву – проводитимемо розслідування", – пообіцяв Прокопчук.

Поліцейський запевнив, що його співробітники вивчають повідомлення в соцмережах і будуть приймати рішення.

Пізніше в поліції Львівської області повідомили, що проведуть службове розслідування щодо дій Перемишлянської поліції та її реагування на злочин.

"За цим фактом начальник Головного управління Нацполіціі у Львівській області Василь Віконський призначив службове розслідування. У разі підтвердження інформації про неналежне реагування матеріали службового розслідування будуть передані в ДБР для ухвалення законного рішення", – йдеться в офіційному повідомленні обласної поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення