На Майдані Незалежності у столиці порізали ножицями перехожого, нападник втік

У столиці в підземному переході біля станції метро "Майдан Незалежності" чоловік поранив ножицями перехожого. За напад поліцейські затримали мешканця Київщини, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Потерпілого із колото-різаним пораненням грудей госпіталізували до лікарні, а оперативники розпочали пошуки зловмисника.

"На місці скоєння злочину ми опитали свідків інциденту та з’ясували, що у підземному переході між чоловіками раптово виник конфлікт. Під час сварки зловмисник ножицями вдарив у груди опонента та втік. Правоохоронці швидко встановили особу порушника та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 33-річний мешканець Київської області, раніше судимий за крадіжку", - розповів старший слідчий Шевченківського управління поліції Василь Стоян.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі оголосили затриманому про підозру у вчиненні злочину. Районний суд обрав фігуранту запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення