На Маріупольському напрямку бойовики зосередили артдивізіон

На приморському напрямку бойовики зосередили 16 гармат. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив координатор групи Інйормаційний Спротив Дмитро Тимчук.

"Звертає на себе увагу характер ведення артилерійського вогню окупантами на приморському (Маріупольському) напрямку. Великий рознос снарядів і нездатність своєчасно відпрацьовувати коректури свідчать про те, що противник має проблеми з управлінням вогнем артилерії (наприклад, по причині низької кваліфікації командирів розрахунків і коректувальників), або ж противник під виглядом обстрілу веде масштабну пристрілювання своєї артилерії по орієнтирам і реперам на даному напрямку. На даний момент на цій ділянці окупанти зосередили артгруппу рівня дивізіону (всього 16 гармат, 6 з них – САУ)",-резюмував Дмитро Тимчук

Також за словами Тимчука, у Докучаєвськ прибув підрозділ спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ чисельністю до 30 осіб. Старший групи має позивний «Старий», його заступник - «Чорний». Завдання - здійснення розвідувальної та диверсійної діяльності на Волноваському напрямку. З різницею в кілька годин в Докучаєвськ також прибуло 6 тентованых вантажівок з російськими найманцями (все добре екіпіровані, одягнені в камуфляж «гірка»), які прибули розмістили в готелі «Мрія» (вул. Незалежності, 16). Завдання другої групи – підтримка і прикриття для ДРГ російського спецназу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення