На Маріупольському напрямку гаряче: бойовики гатили з танків

За минулу добу ворог 70 разів відкривав вогонь по позиціях українських захисників. Один військовий загинув, ще двоє зазнали поранень. В окремих випадках командири приймали рішення щодо адекватного відкриття вогню у відповідь. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зі 120-мм мінометів і протитанкових гранатометів ворог накривав вогнем морських піхотинців поблизу Павлополя та Широкиного. По морських піхотинцях в районі Водяного гатив із танку, 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З мінометів калібру 120-мм обстрілював оборонців Лебединського та Новотроїцького, а по захисниках Мар’їнки бив з 82-мм мінометів, БМП, протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю застосовував під Чермаликом та Гнутовим, а автоматичні гранатомети – поблизу Старогнатівки. Зі стрілецької зброї обстріляв опорні пункти наших військ поруч Гранітного та Богданівки. В районі Павлополя активізувались ворожі снайпери.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення