На межі життя і смерті: на Миколаївщині чоловік облив бензином та підпалив 21-річну дівчину

На Первомайщині чоловік підпалив жінку після спільного вживання алкоголю. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Поліцію про випадок сповістили медики. До лікарні з опіками тіла до них доставили 21-річну мешканку одного із сіл району.

"У ході слідчо-оперативних дій поліцейські з’ясували, що жінка отримала опіки після конфлікту, який виник із її 29-річним співмешканцем у ході спільного застілля. Чоловік облив жінку бензином та підпалив. Крики на допомогу почула сусідка, вона й викликала швидку", - йдеться у повідомленні.

Зараз потерпіла перебуває у лікарні, її стан лікарі оцінюють як важкий.

З місця події правоохоронці доставили зловмисника до райвідділу поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі, за процесуальної підтримки Первомайської окружної прокуратури, вручили фігуранту повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення