На Миколаївщині біля магазину сталася стрілянина: всі подробиці

На Миколаївщині конфлікт між двома компаніями завершився стріляниною. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

"9 травня до Доманівського відділення поліції №2 Вознесенського районного управління надійшло повідомлення про те, що біля магазину місцевий мешканець отримав вогнепальне поранення. На місці події співробітники слідчо-оперативної групи поліції встановили, що між двома компаніями відпочивальників сталась сварка, під час якої один з учасників дістав зі свого автомобіля рушницю та здійснив постріл у опонента, поранивши його в ногу", - йдеться у повідомленні.

38-річний постраждалий був доставлений до лікарні, наразі його життю нічого не загрожує. 46-річного зловмисника слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України. Зброю правоохоронці вилучили.

За процесуальної підтримки Доманівського відділу Вознесенської окружної прокуратури чоловікові найближчим часом буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 ККУ "Хуліганство із застосуванням зброї", та обратиметься запобіжний захід. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення