На Миколаївщині чоловік розрубав сокирою голову племіннику, і сам зізнався сестрі у вбивстві її сина (фото)

У Миколаївській області поліцейські затримали 65-річного чоловіка за замах на вбивство свого племінника. Про це повідомили у Вознесенському районному управлінні поліції.

Повідомлення від мешканки с. Яструбинове про те, що її брат вбив свого племінника, надійшло до поліції 23 жовтня. Поліцейські зʼясували, що під час спільного вживання алкоголю між 46-річним племінником та його 65-річним дядьком виникла сварка.

"У ході конфлікту старший із чоловіків схопив сокиру та наніс декілька ударів потерпілому по голові. Коли останній перестав подавати ознаки життя, зловмисник пішов до сестри та розповів, що вбив людину. З місця події потерпілого забрала швидка, нині він перебуває у реанімаційному відділенні лікарні. Речовий доказ - сокиру - поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження", - розповіли у поліції.

Того ж дня слідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури оголосили затриманому про підозру у вчинені злочину, передбаченого за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України "Замах на умисне вбивство". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років ув'язнення.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Слідство триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення