На Миколаївщині депутат прострелив місцевому мешканцю ногу

Депутат Мигіївської об'єднаної територіальної громади Первомайського району Миколаївської області під час конфлікту через спиляне дерево застосував травматичний пістолет, поранивши місцевого жителя. Про це у вівторок, 23 березня, повідомляє поліція області.

"22 березня близько 21:20 до Первомайського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 44-річний житель району отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення ноги. Правоохоронці встановили, що пригода сталася біля залізничного переїзду, розташованого неподалік селища Бандурка Первомайського району, де у 46-річного депутата однієї з ОТГ виник конфлікт з чотирма місцевими жителями через його зауваження про спиляне дерево. Під час сутички, захищаючись, громадянин дістав пістолет травматичної дії і вистрілив, влучивши в одного з чоловіків", - йдеться в повідомленні.

Пістолет вилучено. У справі призначено судово-медичну експертизу.

Правоохоронці проводять досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення