На Миколаївщині на подвір'я будинку невідомі кинули вибухівку

Вибухом пошкоджено мікроавтобус заявника. Подію кваліфіковано, як хуліганство та проводиться розслідування. Про це повідомляє Поліція Миколаївської області

12 вересня близько 1:15 до Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернувся місцевий мешканець з повідомленням про те, що на подвір’я його будинку по вул. Маршала Жукова невідомі кинули вибухівку, в результаті чого пошкоджено його мікроавтобус Volkswagen.

Співробітники слідчо-оперативної групи та вибухотехнічної служби ГУНП з місця події вилучили уламки від вибухового пристрою невідомої конструкції, попередньо саморобного, та направили на експертизу.

Слідчими за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст. 296 КК України «Хуліганство», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Встановлюються усі обставини злочину, а також особи, причетні до його вчинення.

Поліцейські звертаються з проханням до громадян, які стали випадковими свідками вчинення хуліганських дій або володіють інформацією, корисною для слідства, повідомити до Первомайського відділу поліції за адресою: м. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 29 або за телефонами (05161) 7-52-02, 063-282-53-29, 068-314-29-49, 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення