​На Миколаївщині отруїлися семеро дітей

На Миколаївщині розслідують отруєння 7 вихованців Бузького дошкільного навчального закладу. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області.

"10 лютого до поліції надійшло повідомлення про те, що на минулому тижні до лікарні доставлені вихованці Бузького дошкільного навчального закладу з ознаками отруєння. Попередньо відомо, що серед постраждалих семеро дітей віком до 15 років, четверо були госпіталізовані, ще трьом дітям медики призначили амбулаторне лікування", - сказано у повідомленні.

Вознесенським відділом поліції вирішується питання щодо внесення до ЄРДР кримінального провадження за ч. 1 ст. 325 ККУ "Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням", що карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років.

Наразі поліцейські з’ясовують обставини та причини отруєння дітей. Фахівці проводяться санітарно-епідеміологічні, лабораторні обстеження та дослідження. Після отримання результатів експертиз прийматимуться подальші процесуальні рішення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення