На Миколаївщині перекинулось авто: водій загинув на місці

У Миколаївській області у ДТП загинув водій автомобіля Daewoo Nubira. Аварія сталася 9 липня близько 17.40, на автодорозі "Миколаїв - Очаків", поблизу дачного кооперативу "Бузький". Загиблому було лише 46 років. Про це повідомили у поліції.

"Водій автомобіля Daewoo Nubira не впорався із керуванням та допустив виїзд за межі проїзної частини з подальшим перекиданням транспортного засобу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій загинув на місці події", - йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція статті передбачає покарання до восьми років ув'язнення.

Правоохоронці просять громадян, які володіють будь-якою інформацією про особу загиблого, обставини ДТП, або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автоаварію, звернутись за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12, або телефонувати 093 714 45 20, 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення