На Миколаївщині пішов під воду і захлинувся юнак, який рятував молодшого брата, що тонув

У Миколаївській області загинув хлопець, який рятував брата, що тонув. Трагедія сталась учора після 14:00 на затопленому кар'єрі поблизу с. Кумари Кам'яномостівської ТМ Первомайського району. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС Миколаївської області.

Двоє братів прийшли порибалити. Поки один із хлопців розкладав рибальські снасті, інший вирішив піти купатись. Через деякий час шістнадцятирічний Володимир почав тонути, тож Владислав, старший брат, кинувся йому на допомогу.

"У цей час на другому березі кар'єру відпочивав сімнадцятирічний Руслан із п'ятнадцятирічною сестрою Оленою. Хлопець побачив, що Владислав, намагаючись витягти з води молодшого брата, почав втрачати свідомість та обидва брати могли потонути. Юнак одразу прибіг на допомогу та першим схопив молодшого Володимира. Той сказав, що з ним все добре, та попросив, щоб Руслан врятував його старшого брата", - розповіли подробиці у ДСНС.

Рятівник витяг молодшого брата на берег, де його сестра вже надала постраждалому першу домедичну допомогу та привела його у свідомість. Тим часом він повернувся за другим, намагався знайти хлопця, але пошуки результату не дали.

Рятувальники на надувному човні обстежили акваторію та виявили тіло загиблого хлопця. Його дістали з води та транспортували на берег.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення