На Миколаївщині п’яний водій вантажівки втік з місця ДТП

 УНН

Вночі на автодорозі у Вітовському районі Миколаївської області п’яний водій вантажівки Renault Magnum, скоївши ДТП, втік з місця пригоди. Про це повідомили у патрульній поліції Миколаєва.

Невдовзі на вул.Карпенка в м.Миколаєві, інспектори помітили схожу вантажівку, яка рухалась із вимкненими фарами з порушенням правил дорожнього руху. На вимогу патрульних водій зупинив транспортний засіб. Оглянувши його, поліцейські помітили на автомобілі сліди від зіткнення. Водій категорично відмовився надавати документи на перевірку, а в якийсь момент схопився за руль та хотів рушити. Розуміючи небезпеку, яку він може становити для учасників дорожнього руху, один з охоронців порядку, швидко зорієнтувавшись, розбив скло і дістав порушника з кабіни автомобіля.

Під час спілкування із водієм, інспектори одразу помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Тест на “Драгері” підтвердив підозру патрульних, результат — 1,7 проміле (допустима норма 0,2 проміле — ред.). Водій зізнався, що дійсно допустив зіткнення з іншим транспортним засобом у Вітовському районі та залишив місце скоєння ДТП. Чоловік також надав на перевірку посвідчення водія.

Оглянувши його, охоронці порядку помітили явні ознаки підробки та викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції. Виявилось, що водій позбавлений права керування до 2019 року.

На водія патрульні склали адмінматеріали за залишення місця ДТП, керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права та у стані алкогольного сп’яніння та злісну непокору законному розпорядженню правоохоронця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення