На Миколаївщині поліцейські затримали чоловіка, який до смерті забив матір

6 березня з лікарні до Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що у медичному закладі померла пацієнтка.

Лікарі госпіталізували стареньку, так як та скаржилася на сильний головний біль. Однак, учора вранці потерпіла померла в лікарні. Після проведення судово-медичної експертизи було встановлено, що смерть настала від отриманих тілесних ушкоджень в область голови.

Поліцейські з’ясували, що ще 24 лютого 87-річна жінка була госпіталізована з місця свого мешкання за викликом сина. Під час оперативних заходів правоохоронці встановили, що до смерті жінки причетний її 59-річний син, який через надмірне вживання алкогольних напоїв вчинив з нею сварку та наніс декілька ударів в область голови. Коли потерпіла втратила свідомість зловмисник викликав лікарів швидкої допомоги, які й доставили її до лікарні.

Поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчим відділенням Корабельного відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За узгодженням із прокуратурою зловмисникові повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення